Creatieve workshops

Zie onze andere website :

LOTUS CREATIVO

 

 

GIVE AWAY TIME

ga snel naar onze facebook pagina!!!

 

 

Dolphin Trilogy Reiki

Dolphin Trilogy Reiki is gebaseerd op de Dolphin Reiki van Marc Scott. Deze Trilogy werd ontwikkeld door Shanti Johnson en Sheryl Carter o.a. via mediteren en het reële contact met de dolfijnen. Dolphin Trilogy Reiki is gebaseerd op een driedelig healings systeem in Dolfijnen, Orca's en Kristal energie.

1ste graads inwijding :

Deze omvat Dolphin Healing Reiki. Bij deze inwijding krijg je een symbool, dat je kunt gebruiken bij healing en meditatie. Je leert een dolfijnademhalingstechniek, waardoor je jezelf veel gemakkelijker met de dolfijnen kunt verbinden.  Dolfijnen zijn meesters in genezing en de bewaarders van het licht op de planeet Aarde. Ze zijn hier om over ons te waken en om ons te helpen.

2de graads inwijding :

Deze omvat Orca Empowerment. De orka is het grootste lid van de dolfijnen familie. Je krijgt een tweede symbool en je leert jezelf te verbinden met de krachten van de orka's.  Door de inwijding ben je beter in staat je af te stemmen op hun energie en kan je ze ook uitnodigen als je iemand een healing geeft.

3de graads inwijding :

Deze omvat Dolphin Crystal Healing. Hierbij ontvang je een extra symbool om te gebruiken bij meditaties en healings. Crystal Healing houdt in, dat je bij een behandeling gebruik maakt van edelstenen, zodat de behandeling krachtiger wordt. Kristallen en edelstenen worden door de meeste healers gebruikt om cliënten mee te behandelen en blokkades op te lossen.

Door deze cursus te volgen  zal je intuïtie versterkt worden, je dromen worden helderder en je zal enorm veel liefde en wijsheid van de dolfijnen en orka’s ervaren. Zij fungeren als gidsen op je levenspad, tijdens meditaties en healingsessies.

Bij emotionele thema's is deze healing uitstekend te gebruiken o.a. bij trauma's, verdriet, angst en depressies.

Na afronding van de 3e Graad ben je Dolphin Trilogy Reiki Master en kun je anderen in deze energievorm inwijden.

Deze cursus kan je volgen op afspraak.  Na afloop ontvang je de cursus waarin verschillende ademhalingsoefeningen staan en meditaties. Je krijgt tevens een certificaat overhandigd. Voor de volledige inwijding (masterniveau) betaal je 125 euro.  

 

Oorkaarsentherapie

De oorkaarsentherapie is een onderdeel van het sjamanisme en is afkomstig van de Hopi indianen uit Zuid Amerika. Oorkaarsen zijn opgerolde strookjes linnen of katoen, gedrenkt in bijenwas en geneeskrachtige kruiden.

De holle kaars wordt in het oor geplaatst en aangestoken, waardoor er warmte in de gehoorgang komt. De damp van de verbrande kruiden stimuleert de doorbloeding en lymfestroom in oren, keel, neus- en bijholten. De therapie werkt in op het trommelvlies, het middenoor en het evenwichtsorgaan en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. Bovendien activeert het gebruik van oorkaarsen de vele acupunctuurpunten die in de gehoorgang liggen en normaal onbereikbaar zijn.
Dit geeft een enorm ontspannend en rustgevend gevoel dat je de volgende dagen nog meeneemt.
Het effect van deze kaarsen wordt nog verbeterd door massage van de oorschelpen en de lymfevaten onder het oor.

Deze behandeling is ook geschikt voor kinderen.

Gebruikt voor :

Opgelet!

Oorkaarsentherapie is niet geschikt voor personen met geperforeerd trommelvlies, buisjes of acute oorontsteking op de dag van behandeling alsook epilepsiepatiënten.

 

 

Workshop oorkaarsentherapie

 

Interesse om zelf de oorkaarsen te leren gebruiken?
 

Tijdens deze workshop wordt u aangeleerd hoe u de oorkaarsen op een correcte en veilige manier kan plaatsen. Tevens geniet u zelf van een deugddoende behandeling.

U krijgt een handleiding en heel wat nuttipe tips mee naar huis.

Prijs workshop

30 euro / per persoon (incl. gebruik oorkaarsen en materiaal alsook koffie, thee of water)